V šolo malo drugače – Dan v stilu Tadeja Pogačarja

Drage učenke in učenci,

približuje se petek, 25. oktober 2024, in z njim priložnost, da se prelevimo v prave zmagovalce! Ta dan bo prav poseben, saj bomo v šoli počastili najboljšega kolesarja na svetu – našega Tadeja Pogačarja! Pripravljeni?🚴‍♂️🏆

Tadej je na kolesarskih tekmovanjih osvojil majice v vseh mogočih barvah: roza, rumena, pikčasta, bela, modra in celo mavrična. To je prava mavrica zmagovalnih odtenkov!

Če imate doma kakšno roza majico, se boste počutili kot kolesarski kralji italijanskih gričev. Z rumeno boste kot prave francoske legende prevozili Alpe. Pikčasta pa pomeni, da ste vedno pripravljeni na vzpon do najvišjih vrhov – tako kot Tadej. Bela je znak mladostne energije, modra pa simbolizira hladnost in mirnost na poti do zmage. Mavrična? No, to je že za prave šampione – za tiste, ki imajo vse barve v žepu! V primeru, da v svoji garderobi nimate majic omenjenih barv, imate pa morda svoj kolesarski dres, bo le ta tudi prava izbira za petkovo oblačilo.

Zato naj bo petek poln barv, kolesarskih dresov, smeha in športa – pokažimo, da v nas živi duh zmagovalca, ki vedno vozi s srcem! Tudi če nimate kolesa, pa imate voljo, da boste kot Tadej – neustavljivi.

Pedalirajmo skupaj k zmagam in oblecimo Tadejeve barve!

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost