Podelitev Rotary priznanj

V Kulturnem domu Medvode je bila v petek, 5. aprila 2024, svečana podelitev priznanj Rotary kluba Medvode. Prireditev je Rotary klub Medvode poimenoval »Dobrodelne note«. Predsednik Rotary kluba je predstavil rezultate projekta pomoči prizadetim ob poplavah, kjer so skupaj z nemškimi Rotary klubi, pomagali z več deset tisoč evri neposredne pomoči. Nagovorili so nas pomembni predstavniki  slovenskih Rotary klubov ter župan Občine Medvode, g. Nejc Smole. 

Ena izmed ključnih točk prireditve je bila slovesna podelitev nagrad in priznanj izbranim izjemnim učencem osmošolcem medvoških osnovnih šol.  Iz OŠ Medvode so posebno nagrado Rotary kluba prejele: Teja Erzin, Sara Martinčič in Petra Skale Demšar.

Na prireditvi so se predstavile tri izjemne glasbenice, ki so hkrati štipendistke kluba, obenem pa so podelili štipendijo naši učenki Maruši Čarman, ki je kljub prilagoditvam, ki jih zahteva njena bolezen, pozitivno naravnana, izjemno vestna, skrbna, splošno razgledana in ena najbolj uspešnih učencev na šoli. Vedno rada priskoči na pomoč sošolcem z dodatno razlago učne pomoči.

Prireditev se je zaključila s koncertom nemške pianistke in rotarijke Sylvie Ackermann, ki je zaigrala »BestofBeethoven«.

Iskrene čestitke vsem nagrajencem.

Fotografije in besedilo: Damjana Šubic

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost