Erasmus+ na OŠ Medvode

Spoštovani starši, učenci, kolegi, sodelavci in vsi, ki ste sodelovali v projektu Erasmus+,

naš del projekta – mobilnost v Sloveniji – v Medvodah, se zaključuje. Celoten projekt in vse dejavnosti, ki smo si jih zamislili, smo izvedli po načrtih. Naši otroci so se izkazali s svojo gostoljubnostjo, odlično komunikacijo, enako tudi vsi starši gostitelji, za kar se vsem iskreno zahvaljujemo.
Učitelji OŠ Medvode so se maksimalno potrudili, da so se imeli naši gostje in učenci gostitelji na šoli in izletih zelo lepo ter da so spoznali čim več lepot Medvod in Slovenije. Ves teden je bil bogat s kulturnimi in športnimi vsebinami ter aktivnostmi. Tudi vreme nam je bilo naklonjeno.  
V petek so si gostje ogledali še naše glavno mesto in si kupili spominke. Glede na njihove zadovoljne obraze in vse izrečene pohvale, se bodo vrnili vsak v svojo domovino z lepimi spomini, zanimivimi izkušnjami in novimi prijateljstvi.

Vsem, ki ste v našem projektu Erasmus+ kakorkoli sodelovali (kot gostitelji, vodiči, organizatorji/izvajalci delavnic, prevozniki, sogovorci, usmerjevalci) se najlepše zahvaljujemo za vso požrtvovalno in nesebično pomoč, da nam je projekt tako dobro uspel. Posebna zahvala velja Javnemu zavodu Sotočje, predvsem Ines Iskra in Juretu Galičiču ter turističnemu društvu Žlebe-Marjeta in njegovi predsednici  Vanji Ločniškar.  Zahvaljujemo se za ves promocijski material o Medvodah, za organizacijo športnih iger, za predstavitev legende roparskih vitezov, naravnih lepot v okolici sv. Marjete in še bi lahko naštevali.

Posebna zahvala velja vodji projekta Andreji Čeru, ki je budno spremljala in koordinirala vse dejavnosti ter skrbela, da je vse potekalo brez večjih težav. Pri tem sta ji večino časa pomagali zlasti Suzana Oroz in Mojca Velušček, poleg tega smo  vedno priskočili na pomoč tudi vsi ostali, kadar je bilo to potrebno. Veseli nas, da so celoten projekt podpirali in v njem sodelovali vsi zaposleni na šoli. Za pojekt so bili namreč ključnega pomena tudi dobro pripravljena hrana, čisto in varno okolje ter prijazni učenci, ki so se s svojim vedenjem do gostov res izkazali. 

Poročilo o poteku in izvedbi celotnega projekta bo objavljeno na spletni strani šole v naslednjem tednu.

Ravnateljica: mag. Damjana Šubic

Spletna stran projekta: https://sites.google.com/view/erasmusplusmedvode

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost