ponedeljek 19.04.2021
Zajtrk: /
Dop. malica: OVSENI KRUH (1), PAŠTETA, SŠSZ - SVEŽ PARADIŽNIK, ČAJ
Kosilo: PIŠČANČJE NABODALO, PEČEN KROMPIR, GRŠKA SOLATA S FETA SIROM (9), SADJE
Pop. malica: FRUTABELLA (1,6,9)
 
torek 20.04.2021
Zajtrk: /
Dop. malica: BOMBETKA S SEZAMOM (1,10), PIŠČANČJI BURGER (8), ZELENJAVA, 100% SOK
Kosilo: KORENČKOVA JUHA (1,9) ŠPAGETI BOLOGNEZE (1,3,11), ZELJE V SOLATI, SADJE
Pop. malica: GRŠKI JOGURT S SADJEM (9)
 
sreda 21.04.2021
Zajtrk: /
Dop. malica: ČOKOLINO (1,8,9), EKO MLEKO (9), KRUH (1), SADJE
Kosilo: GOVEJI REZANCI PO LOVSKO (1), KRUHOV CMOK (1,3,9), SADNA KUPA
Pop. malica: ROGLJIČEK (1), KAKAV (9)
 
četrtek 22.04.2021
Zajtrk: /
Dop. malica: BIO VEGI PIZZA (1,9), LIMONADA, SADJE
Kosilo: PEČENKA (7), PRAŽEN KROMPIR, HRUŠKA Z BRUSNICO, SOLATNI KROŽNIK, PANNA COTTTA (9)
Pop. malica: OTROŠKI PIŠKOTI (1,3,9)
 
petek 23.04.2021
Zajtrk: /
Dop. malica: KMEČKI KRUH (1), MEDENI NAMAZ (9), ČAJ, SŠSZ - JAGODE
Kosilo: KREMNA FIŽOLOVA JUHA (1,11), SIROVI ŠTRUKLJI (1,3,9), KOMPOT
Pop. malica: RIŽEV VAFELJ, SADJE


Seznam sestavin ali proizvodov, ki povzročajo alergije ali preobčutljivosti (t.i. alergeni) so na jedilniku označeni s številko v oklepaju ob posamezni jedi:
1. GLUTEN, 2. RAKI, 3. JAJCA, 4. RIBE, 5. ARAŠIDI, 6. OREŠČKI, 7. SO2, 8. SOJA, 9. MLEKO, 10. SEZAM, 11. ZELENA, 12. GORČIČNO SEME, 14. MEHKUŽCI