DELO S PRVOŠOLCI V TEDNU OD 4. 1. – 8. 1. 2021

 

7. 1. 2021

Tudi v novem letu nadaljujemo s poukom na daljavo. V dnevih, ki smo jih preživeli z družino, smo si nabrali novih ustvarjalnih moči. V galeriji vam na ogled ponujamo naše izdelke.

Prvošolci

 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

SLIKE IZ LIKOV V 1. RAZREDU

 

8. 4. 2021

Pred vrnitvijo v šolske klopi so prvošolci pri pouku likovne umetnosti sestavljali slike iz likov. Vabljeni k ogledu njihovih izdelkov.

Učiteljice prvošolcev

 
 
 
 
     
 
 

TEHNIŠKI DAN PRVOŠOLCEV – VELIKONOČNI IZDELKI

 

1. 4. 2021

V spodnji galeriji lahko občudujete unikatne izdelke, ki so jih ustvarili prvošolci skupaj s člani družine. Verjamemo, da so pri ustvarjanju v družbi svojih najbližjih neizmerno uživali.

Želimo vam lepe praznike.

Učiteljice prvošolcev.

 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

LIKOVNO USTVARJANJE NA DALJAVO

 
18. 2. 2021

V spodnjem posnetku si lahko ogledate izdelke, ki so jih ustvarili učenci 5. razreda.


https://drive.google.com/file/d/1w4utoi9y0J7g1qv1tquUQcanj7uVFdlH/view?usp=sharing
 
 

IZDELAVA PTIČJE HIŠICE V 4. RAZREDU

 
25. 1. 2021

Da pticam stalnicam to zimo ne bo hudo, so pri likovni umetnosti četrtošolci iz odpadne embalaže izdelali pravo ptičjo hišico, vanjo natresli zrnje in jo obesili na drevo.

Brigita Svoljšak, Barbara Tršan


 
 
 
 

POSKUS S FLOMASTRI PRI OIP POSKUSI V KEMIJI

 

24. 1. 2021

Te zanima kakšne barve se skrivajo v tvojim flomastrih? Preveri s preprostim poskusom. :)
Potrebuješ: Časopisni papir, flomastre, velike zobotrebce/palčke, kozarce in vodo.

V posnetku najdeš potek poskusa, na slikah pa si lahko ogledaš kakšne barve so v svojih flomastrih našli učenci 8. in 9. razreda, ki obiskujejo predmet Poskusi v kemiji.

Učiteljica Eva Miklič


 
 
 

DELO NA DALJAVO S PRVOŠOLCI V TEDNIH OD 18. 1. – 29. 1. 2021

 


25. 1. 2021

Krasnim fotografijam prvošolcev, ki so nastale v zadnjem tednu dela na daljavo, smo dodali še fotografije izdelkov, ki so nastali v sklopu tehniškega dne – skrb za ptice pozimi.

Prvošolci

 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

IZDELAVA DARILNE ŠKATLICE - PALČEK (6. razred)

 
Da si v teh dneh vendarle naredimo nekaj veselja, so učenci 6. razreda v sklopu pouka tehnike in tehnologije izdelovali darilno škatlico, poimenovano palček. Če vanjo vstavimo kakšno sladko presenečenje, je izdelek primeren tudi kot darilo. Da učenci resnično radi ustvarjajo, dokazujejo tudi fotografije v spodnji galeriji.


Tomaž Jenko, učitelj TIT

 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

DELO S PRVOŠOLCI V TEDNU OD 11. 1. – 15. 1. 2021

 

12. 1. 2021

V tem tednu bomo postali mali arhitekti. Zidali bomo gradove, čisto ta prave, ne tiste v oblakih. Poskrbeli bomo tudi za lačne ptičke. Vabljeni v našo galerijo.

Prvošolci.


 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

POUK NA DALJAVO UČENCEV 3. A

 
18. 12. 2020

Končuje se šesti teden pouka na daljavo. Vsak dan, ob 8.30,  smo se učenci in učiteljica srečali na video klicu in poskušali v dveh šolskih urah usvojiti čim več vsebin predmetov, ki smo jih imeli na urniku v tem dnevu.

Že pred začetkom pouka so imeli učenci priložnost, da so malo poklepetali med seboj in  tako je delo lažje steklo. Pouk smo popestrili tudi z nekajminutnimi športnimi vajami. Učenci so vaje kazali in izvajali z velikim veseljem in kar nekaj vaj smo se tako naučili čisto na novo. V času odmora so nas učenci razveselili z igranjem na inštrumente ali pa so nas nasmejali , ko so povedali kaj zanimivega in duhovitega.

Pouk na daljavo pa ne bi bil mogoč, če ne bi bilo pomoči zavzetih staršev. Le z njihovo pomočjo nam je uspelo doseči največ, kar je bilo mogoče ob takšnem načinu učenja. Staršem se tako zahvaljujemo za vso pomoč, prizadevnost in podporo pri učenju.

V tem času so bili učenci tudi zelo ustvarjalni. Naredili so poskuse z rastlinami, ustvarjali stripe, slikali ilustracije, oblikovali lutke, izdelovali novoletne okraske in še mnogo drugih stvari. Tako so nastali zelo zanimivi in domiselni izdelki, ki vam jih ponujamo v ogled.

https://youtu.be/pnO7CP3APMA

Irena Humek Kok

 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

ŠOLA NA DALJAVO S PRVOŠOLCI V ZADNJEM TEDNU PRED POČITNICAMI

 

21. 12. 2020

Počitnice so pred vrati. Preden pa odidemo na zaslužen oddih, vam še zadnjič v tem koledarskem letu ponujamo ogled naših izdelkov v spodnji galeriji.

Vsem želimo VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO!

Prvošolci in učiteljice.

 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

DELO NA DALJAVO S PRVOŠOLCI V TEDNU OD 7. 12. DO 11. 12. 2020

 

7. 12. 2020

Že peti teden je, odkar se šolamo na daljavo. Pogrešamo sošolce in druženje z njimi. Kljub temu se vsi trudimo, da bi se kar največ naučili. Z veseljem ustvarjamo in z gibanjem na svežem zraku poskrbimo za svoje zdravje. Fotografije iz prejšnjih tednov vas še vedno vabijo k ogledu v zavihku Koronavirus/Učenje na daljavo v sliki. 

Vabimo vas v novo galerijo naših fotografij. Za nami je kulturni dan s Sovico Oko.

Prvošolci.
 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

DELO UČENCEV 2. A RAZREDA

 

7. 12. 2020

Učenci 2. a razreda so v tem tednu predstavili svojo družino in izdelali zelo lepe plakate za govorni nastop. Izdelali so odlična glasbila, katera so že preizkusili pri uri glasbene umetnosti. Ko pa se vrnemo v šolo, bomo na njih zaigrali še skupaj in naredili razredni koncert.

Urša Kržišnik


 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

DELO NA DALJAVO S PRVOŠOLCI V TEDNU OD 30. 11. DO 4. 12. 2020

 

3. 12. 2020

V pričakovanju prvega dobrega moža, se vsi prvošolci zelo trudimo z ustvarjanjem. Skrbimo tudi za dobro zdravje. Zelo smo se razveselili prvega snega in uživali v zimskih radostih. Kaj vse smo počeli v teh dneh, pa si lahko pogledate v spodnji galeriji.

Učiteljice prvošolcev

 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

POSKUSI V KEMIJI na daljavo

 


Pri obveznem izbirnem predmetu poskusi v kemiji tudi na daljavo ustvarjamo. Tokrat je v videu prikazana mavrica iz bonbonov :)

učiteljica Eva Miklič
 
 

IZDELAVA IGRALNE KOCKE IZ PAPIRNIH GRADIV - 6. RAZRED

 
Učenci 6. razredov so pri tehniki in tehnologiji v sklopu učenja na daljavo izdelovali igralne kocke iz papirnih gradiv. Kako uspešni in natančni so bili pri svojem delu, si lahko ogledate na spodnjih fotografijah.

Tomaž Jenko, učitelj TIT

 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

ŠOLA NA DALJAVO S PRVOŠOLCI V TEDNU OD 23. 11. DO 27. 11. 2020

 

24. 11. 2020

Že tretji teden zapored se s prvošolci lotevamo izzivov šole na daljavo. Skupaj dokazujemo, da kljub težkim razmeram zmoremo! Še vedno pridno izpolnjujemo gibalne in ustvarjalne naloge. Vabimo vas v galerijo naših fotografij.

Učiteljice prvošolcev

 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK S PRVOŠOLCI

 

20. 11. 2020

Po jutru se dan pozna. Če to drži, bodo prvošolci preživeli krasen dan potem, ko so se okrepčali z zdravo hrano. V spodnji galeriji si lahko pogledate pogrinjke in ponudbo zdravega slovenskega zajtrka, ki ga letos že desetič zapored obeležujemo tudi na OŠ Medvode.

Učiteljice prvošolcev.

 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

20. 11. 2020: Tradicionalni slovenski zajtrk - POSNETEK SPLETNE PRIREDITVE in FOTOGRAFIJE

 
OŠ Medvode - 20. 11. 2020: Tradicionalni slovenski zajtrk - spletna prireditev ob 9.15 uriOŠ Medvode - 20. 11. 2020: Tradicionalni slovenski zajtrk - spletna prireditev ob 9.45 uri 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

USTVARJANJE V 2. A RAZREDU

 
19. 11. 2020

Učenci 2.a so se v tem tednu odpravili na sprehod v gozd in nabrali material za likovno ustvarjanje. Z listi, želodi, kostanjem in semeni so naredili gozdno žival. Nastale so prave umetnine.


Urša Kržišnik
 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

ŠOLA NA DALJAVO S PRVOŠOLCI V TEDNU OD 16. 11. DO 20. 11. 2020

 

16. 11. 2020

V prejšnjem tednu smo iz galerije fotografij prvošolcev lahko sklepali, da veliko časa namenijo gibanju in likovnemu ustvarjanju. Galerijo iz prejšnjega tedna si lahko še vedno ogledate v zavihku KORONAVIRUS/Učenje na daljavo v sliki.

V tem tednu vam ponujamo sveže fotografije, ki jih prvošolci že pridno pošiljajo.

Učiteljice prvošolcev.

 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

ŠOLA NA DALJAVO S PRVOŠOLCI V TEDNU OD 9. 11. DO 13. 11. 2020

 

12. 11. 2020

V tem tednu so bili prvošolci in njihovi starši pred mnogimi novimi izzivi. V galeriji vam ponujamo nekaj utrinkov, kako so se lotili izvajanja nekaterih nalog.

Učiteljice prvošolcev.

 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

IZDELAVA GUGALNICE PRI TEHNIKI IN TEHNOLOGIJI

 

24. 5. 2020

Učenci 6. razredov so pri predmetu TIT spoznali, da si lahko svoje delo olajšaš tudi z vzvodom.

Vzvod je tudi prevesna gugalnica na šolskem igrišču, s katero želiš dvigniti prijatelja, ki sedi na nasprotni strani gugalnice. Naloga je bila izdelati model prevesne gugalnice, pri čemer so učenci lahko uporabili les, lego kocke ali različne tehnične zbirke.

Kako inovativni so bili učenci, si lahko ogledate v foto galeriji.

Učitelj Tomaž Jenko
 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

"PRVI ŠOLSKI DAN" 18. 5. 2020

 

19. 5. 2020

Učenci smo ponovno sedli v šolske klopi. Z veseljem in navdušenjem smo pripovedovali svoja »corona« doživetja, pregledali smo kaj vse smo se naučili in ugotovili, da smo odlično opravili šolanje na daljavo pod vodstvom naših staršev  »domačih učiteljev«, ki jim je organizacija dela izvrstno uspela. Med delom so nas presenenetile sladoledne žogice, ki so vse dobile svoje lastnike. Naučili smo se corona vrsto in umivanje rok toliko časa, da dvakrat zapojemo vse najboljše…….

Učenci 2.  A razreda


 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

LJUDSKA GLASBILA V 4. B RAZREDU

 

14. 5. 2020

V 4. b smo pri glasbeni umetnosti spoznali ljudsko glasbilo – lončeni bas, značilno za Belo krajino, pri likovni umetnosti pa so ga učenci izdelali.

Učiteljica Brigita Svoljšak


 
  
 
 

PRVOŠOLCI V TEDNU OD 11. 5. DO 15. 5. 2020

 

11. 5. 2020

V zadnjem tednu učenja na daljavo se prvošolci igramo s sencami, kuhamo in pečemo, skačemo in se drugače veselimo. Utrinke našega ustvarjanja vam ponujamo v spodnji galeriji. Fotografije iz prejšnjih tednov si še vedno lahko ogledate v zavihku koronavirus.

Učiteljice prvih razredov.


 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

6. RAZRED USTVARJA PRI PREDMETU TEHNIKA IN TEHNOLOGIJA

 

7. 5. 2020

V tem tednu so učenci 6. razredov pri predmetu tehnika in tehnologija imeli nalogo  narediti izdelek iz lesenih kljukic za obešanje perila. Kako izvirni so bili pri svojem delu, si lahko ogledate na spodnjih fotografijah.

Učitelj Tomaž Jenko


 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

USTVARJANJE PRVOŠOLCEV V TEDNU OD 4. 5. DO 8. 5. 2020

 

6. 5. 2020

Vrnili smo se z zasluženih počitnic in že pridno nadaljujemo s šolskim delom na daljavo. Tokrat smo se prelevili v arhitekte. Naše izdelke lahko občudujete v spodnji galeriji. Tam smo zabeležili tudi nekaj drugih zanimivih utrinkov, ki so nam jih poslali naši prvošolci.

Učiteljice prvih razredov.


 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

SKELETNA GRADNJA PRI POUKU LUM V 5. RAZREDU, 2. del

 
3. 5. 2020


Tudi med počitnicami je nastalo veliko zelo domiselnih likovnih izdelkov petošolcev.


Učiteljici Majda Šetina Čarman in Tatjana Kernič
 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

POČITNIŠKA IDEJA: BALET - PIKA NOGAVIČKA

 
29. 4. 2020

Pika Nogavička v izvedbi Finske nacionalne opere in baleta
(Finnish National Opera and Ballet, 2019) 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

SKELETNA GRADNJA PRI POUKU LUM V 5. RAZREDU

 
22. 4. 2020

Petošolci so pri likovni umetnosti  konstruirali stavbe iz palic, povezovali so jih s pomočjo elastik. Pri ustvarjanju  so si pridobili izkušnje z oblikovanjem prostorske oblike iz naravnih materialov. V svoje izdelke so vnesli ustvarjalne ideje.

Majda Šetina Čarman in Tatjana Kernič

 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

IZBIRNI PREDMET POSKUSI V KEMIJI

 

22. 4. 2020

Učenka 9.a, Lara Kisovec je za zaključno nalogo pri izbirnem predmetu Poskusi v kemiji, izvedla tri preproste poskuse in pripravila tudi posnetke. Z njeno pomočjo lahko vsi poskusite postati kemiki za en dan. 

Na spodnji povezavi si lahko ogledate posnetke poskusov, v priponki pa so tudi njihovi opisi. 

https://photos.app.goo.gl/NGvtWkdbNKTMQQys7

Eva Miklič

LARA KISOVEC Poskusi v kemiji - poskusi.pdf
 
 

PRVOŠOLCI V TEDNU OD 20. 4. DO 24. 4. 2020

 

21. 4. 2020

V galeriji vam ponujamo fotografije učencev prvih razredov v zadnjem tednu šole na daljavo pred zasluženimi počitnicami.

Lepe počitnice vsem!

Učiteljice 1. razredov

 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

TANGRAM PRI TEHNIKI V 6. RAZREDU

 

17. 4. 2020

V 5. tednu učenja na daljavo so učenci 6. razreda o okviru tehnike in tehnologije izdelovali tangrame, sestavljanke, ki izhajajo iz Kitajske.


 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

DOMAČE BRANJE V 4. RAZREDU

 
17. 4. 2020

Učenci 4. razredov berejo za domače branje Drejček in trije Marsovčki ter po ustvarjajo novico. Lana je zapisala zanimivo novico in priložila fotografijo.
 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

UČENJE NA DALJAVO V SLIKI v tednu od 14. 4. do 17. 4. 2020

 
16. 4. 2020

Dragi učenci,

počasi se končuje že peti teden učenja na daljavo. V teh petih tednih smo že veliko naredili, se naučili, znanje preverili in ga ponekod ocenili. Japonska modrost pravi: "TISOČ KILOMETROV DOLGA POT SE ZAČNE Z ENIM KORAKOM". Skupaj smo naredili že kar nekaj korakov. Še nekaj jih naredimo pa bomo vsi na cilju.

Pazite nase, dan začnite s smehom in veseljem, pokličite prijatelja ali pa osebo, ki vam je draga in ne izgubite optimizma.

Lepo vas pozdravljam.

Azra Kajan, pomočnica ravnateljice
 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

MULTIMEDIJA: Ostani doma in potuj virtualno

 
16. 4. 2020


Osmošolci so v preprostem programu za obdelavo fotografij Photo Filtre montirali in risali.
 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

USTVARJANJE PRVOŠOLCEV PRI LIKOVNI UMETNOSTI – CVETOČE DREVO

 

15. 4. 2020

Pomlad je prebudila naravo. Drevesa so v polnem cvetju. Učenci so ustvarjali cvetoča drevesa. V galeriji izdelkov vam ponujamo del njihovega ustvarjanja.

Učiteljice 1. razredov


 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

TEHNIŠKI DAN V 4. RAZREDU- IZDELAVA LESENE VALILNICE PIRHOV

 
14. 4. 2020

Trkljanje pirhov je star slovenski običaj v velikonočnem času. Pri tem potrebuješ leseno valilnico pirhov, ki so jo v četrtek, 9. 4. 2020, izdelovali četrtošolci, in seveda velikonočne pisanice. Nastali so čudoviti izdelki, še bolj čarobno pa je bilo valjenje pirhov z družinskimi člani.

Fotografije: učenci

Besedilo: Brigita Svoljšak

 
 
 

DELO PRI PREDMETU OBDELAVA GRADIV- LES

 

14. 4. 2020

Po zaslugi Blaža Ovčaka, učenca iz 8. a razreda, lahko tudi stara mizarska »koza« dobi popolnoma novo uporabno vrednost in izgled. Nik Jamnik iz 8. b je obnovil leseno mizo in klopi, Luka Kisovec iz 8. b pa si je izdelal piščal. Mark Pavlović Bartol iz 8. b pa se odločil za ločevanje bioloških odpadkov in naredil leseni kompostnik. Nik Jamnik iz 8.b si je v teh dneh izdelal hladilnik za pijačo. 

Učitelj Tomaž Jenko

 
 
 
 

2. B SEJE IN SE GIBA

 

13. 4. 2020

V četrtem tednu pouka na daljavo so učenci 2. b sejali žito in delali vaje za športno vzgojni karton. 


 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

Napis "OSTANI DOMA"

 
11. 4. 2020

9. a so imeli razredno nalogo: Napis "OSTANI DOMA" je  spodbuda naših devetošolcev vsem mlajšim učencem.
Učiteljica Katarina Czerny
 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

VELIKONOČNI ZAJČKI 3. A RAZREDA

 

Pri likovni umetnosti so učenci 3. A izdelovali velikonočne zajčke iz odpadne embalaže.

Na fotografijah je nekaj njihovih izvirnih zamisli.

Učiteljica Irena Humek Kok


 
 
 

POMLADNO USTVARJANJE V 2. A

 
10. 4. 2020
 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

Z NOVO OBUTVIJO NA GRAD UČENCI 2. A RAZREDA

 

10. 4. 2020

Topla pomlad je prebudila tudi ustvarjalce pomladne obutve.

 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

TEHNIŠKI DAN PRVOŠOLCEV – VELIKONOČNI IZDELKI

 

10. 4. 2020

Prisrčno vabljeni v galerijo izdelkov, ki so jih prvošolci ustvarili v sredo, 8. aprila, ko smo izpeljali tehniški dan.

Učiteljice 1. razredov       

 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

UČENCI ŠE VEDNO USTVARJAJO PRI GOSPODINJSTVU

 
9. 4. 2020

Učenci še vedno kuhajo, pečejo, režejo, lupijo, pripravljajo kosila.... 
 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

RAZISKOVANJE SREDNJEGA VEKA IN PRIPRAVE NA VELIKO NOČ V 5. RAZREDU

 

9. 4. 2020

Petošolci  so se prepustili svetu ustvarjalnosti in domišljije ter ga povezali z znanjem o skrivnostnem srednjem veku. 

 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

ZGODBA O VELIKONOČNEM ZAJČKU

 
8. 4. 2020

Bližajo se prazniki in Neli Burnik, učenka 7. b je napisla in ilustrirala zgodbo o velikonočnem zajčku in kaj lahko počneš v karanteni.
 
 
     
 
 

SLIKANJE Z NOGO V 2. B

 
8. 4. 2020

V tem tednu so učenci 2. b imeli prav poseben izziv. Slikali so z nogo. Prav vsi so se odlično izkazali in ustvarili prave mojstrovine. 

Učiteljica Urša Kržišnik

 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

UČENCI 3. A SO OBLIKOVALI NOTRANJE PROSTORE

 

7. 4. 2020

V preteklih 14 dnevih so se učenci 3. A preizkusili v oblikovanju notranjega prostora iz odpadne embalaže.

 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

UČENJE NA DALJAVO V SLIKI v tednu od 6. 4. do 10. 4. 2020

 
6. 4. 2020

Dragi učenci,

kako čas hitro beži. Že tretji teden učenja na daljavo je za nami. Sličic, ki jih pošiljate je tudi veliko. 
 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

LIKOVNI IZDELKI NA TEMO GRAD V 5. RAZREDU

 
2. 4. 2020

Iznajdljivost, ustvarjalnost, domiselnost učencev 5. razredov na temo Grad. Prvi izdelek je pa Maksimilijanov iz 6. razreda.

Učiteljica Majda Šetina Čarman


 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

2. A DELA ŠPORTNO VZGOJNI KARTON IN ŠPORTNO ZNAČKO

 

2. 4. 2020

Mesec april je čas, da preizkusimo tudi našo kondicijo, našo telesno pripravljenost. 


 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

UČENJE NA DALJAVO V SLIKI v tednu od 30. 3. do 3. 4. 2020

 
30. 3. 2020

Dragi učenci,

dva tedna učenja na daljavo je za nami. Po slikah sodeč ste zelo pridni in sledite navodilom učiteljev. 
 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

SKUPNA AKCIJA MEDVOŠKIH ŠOL- "Metulj upanja"

 
26. 3. 2020

Dragi učenci,

ravnateljica OŠ Pirniče je poslala vsem osnovnim šolam v občini Medvode idejo za skupno akcijo "METULJ UPANJA". V prostem času lahko izdelaš metulja (navodila so v priponki) in ga prilepiš na okno. Tako bodo vsa medvoška okna preplavili metuljčki upanja, da se hitro vrnemo nazaj v šolske klopi. 

Pazite nase in ostanite doma.


Azra Kajan, pomočnica ravnateljice
METULJ-1.docx
 
 
 
 

NEKAJ UTRINKOV IZ POUKA NA DALJAVO V 2.B v času od 16. 3. do 3. 4. 2020

 

1. 4. 2020

Že več kot en teden pouka na daljavo je za nami. 2. b razredu gre več kot odlično. 

 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

UČENJE NA DALJAVO V SLIKI v času od 16. 3. do 29. 3. 2020

 
20. 3. 2020

Dragi učenci,

učenje na daljavo je v polnem teku. Iz povratnih informacij, ki jih dobimo z vaše strani, ste pridni in dnevno rešujete naloge, ki vam jih učitelji posredujejo preko spletnih učilnic. 
 
Klikni tukaj za več informacij ...